Termeni si conditii

Continutul si design-ul site-ului, bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Adrian Popovici si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Advertisements

Suspendarea accesului

Adrian Popovici poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

Schimbari ale site-ului

Adrian Popovici isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Viata privata

Adrian Popovici respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site.
Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Adrian Popovici respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact[at]adrianpopovici.eu

Mesaje comerciale nesolicitate

Adrian Popovici se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). Adrian Popovici va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile site-ului, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe adrianpopovici.eu.