Busola

Cu mii de ani inainte de Hristos, vechii chinezi au inventat, pe experiente proprii, un instrument fara de care nu putem cunoaste meridianele planetei si sa ne orientam inspre cele patru vanturi: Nord, Sud, Est, Vest: Busola, perfectionata apoi de europeni in zorile Marilor Descoperiri. Pentru a va usura navigarea pe acest site si lecturarea placuta a articolelor postate, am conceput si noi o altfel de busola pentru dumneavoastra, cititorii.

Advertisements

1. Pagina web ruleaza pe o platforma WordPress, foarte populara, folosita de majoritatea bloggerilor din lume, un software gratuit pe care l-am adaptat cerintelor de continut.

2. Articolele postate sunt categorisite pe sectiuni, ca de pilda Razboiul celor 100 de ani in Razboi si pace. Sectiunile se regasesc in meniul din dreapta.

3. Pentru a nu ingreuna lecturarea unui articol, l-am “taiat” in doua parti, continuarea integrala fiind prin actionarea butonului Mai mult.

4. Un dictionar de termeni, Tags, va ajuta sa gasiti articolul dupa un cuvant cheie, precum Parusia, Coimbra, Anul 1000

5. La Cautare puteti gasi un articol sau o succesiune de articole episodice, spre care sunteti automat redirectionati.

6. Legaturile cu alte site-uri au fost atent selectate si catalogate de autor si trecute ca atare pe sectiuni, ca de exemplu: Parteneri media

7. Sectiunea Arhiva va ajuta sa gasiti mai usor articolele publicate, preferential, in functie de cele 12 luni calendaristice ale anului.

Pachetele publicitare oferite de motorul Google, contextuale si de imagine, inserate in site ,sunt oferite gratuit, iar din veniturile obtinute se asigura continuitatea paginii web si intretinerea sa tehnica. Conform politicii noastre nu publicam sub nicio forma reclame electorale si politice sau care sa afecteze in vreun fel moralitatea vizitatorilor nostri.

In speranta ca acest minighid v-a fost de un real folos, va dorim o lectura utila si placuta!


Fan Federatia Romana de Rugby