In Memoriam la al 95-lea numar

Numărul 95 al revistei de opinie şi renaştere moral-spirituală „In Memoriam”, editată la Suceava de fundaţia omonimă, prezintă cititorilor titluri de actualitate din sfera ortodoxă şi nu numai.

Advertisements

Vom enumera câteva „Generalul Ioan Boeriu, românul care a ocupat Viena, Praga şi Budapesta” de Bianca Pădurean, „Actorul Brad Pitt se întoarce dinspre ateism spre creştinism” un articol de Eduard Dumitrache, „Ultima noapte a lui Mircea Vulcănescu, martirul de la Aiud (I)” (Monica Andronescu). Alte titluri interesante sunt „Povestea Regimentului 11 Siret, armata de elită care a fost victima unor cruzimi cumplite în războiul româno-maghiar” (I) (Costel Crangan), „Eminescu în cultura universală” (I) (dr. Ioan Ieţcu) şi un „remember” – „23/24 iunie 1950 – 70 de ani de la răscoala anticomunistă din Ţara Vrancei” articol semnat de Florin Dobrescu.

Revista se deschide cu un „In memoriam ÎPS Părinte Arhiepisvop Pimen” editorial al pr. dr. Viorel-Ioan Vârlan, parohul Bisericii-monument „Naşterea Maicii Domnului”, din vecinătatea Palatului de Justiţie Suceava, unde puteţi găsi revista.

You may also like...