Premiera: Mani Neumann şi Trio Farfarello, în concert, la Suceava

Vineri, 6 octombrie a.c., pe scena Art Rock Cafee din Suceava, Mani Neumann (vioară), fostul component al legendarei trupe Phoenix, supranumit, în Germania, „Violonistul diavolului”, şi Trio Farfarello (Ulli Brand și Urs Fuchs – chitară), veniţi din Germania, şi-au încântat audienţa cu piese de pe ultimul album Krönung, CD care a putut fi achiziţionat de la organizatorii evenimentului.
A fost un concert de calitate – cu piese influenţate de folclorul european şi cel românesc – iar membrii trioului Farfarello nu şi-au dezamăgit fanii, coborând, la un moment dat, de pe scenă în mijlocul publicului, în acorduri muzicale, mulţumind din suflet sucevenilor şi bucovinenilor.
Grupul german Trio Farfarello a fost înfiinţat în urmă cu 40 de ani, în fosta Germanie de Vest, în 1982. Influențele muzicale ale trupei variază, incluzând folk, rock progresiv, folclor românesc și est european, jazz, muzică clasică.
Din partea lui Mani Neumann, am primit un autograf pe interviul care i-a fost luat de Maria Petrovna şi care a apărut în ediţia de joi, 28 septembrie a.c., în cotidianul „Crai nou”.

Advertisements

You may also like...